αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Τα είδη των βιορυθμών

Τα είδη των βιορυθμών

-  ΦΥΣΙΚΟΣ ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ
-  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ
-  ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ

ΦΥΣΙΚΟΣ ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ
Ο φυσικός βιορυθμός αφορά το βιορυθμό των ανδρών. Πολλές λειτουργίες του οργανισμού των αντρών όπως η αντοχή, η δύναμη, η ικανότητα γρήγορης ανάρρωσης, η σεξουαλικότητα και η φυσική κατάσταση αλλά κα βασικές λειτουργίες όπως η ικανότητα του συγχρονισμού της κίνησης του χεριού και του ματιού, ρυθμίζονται από τον βιορυθμό. Η διάρκεια του φυσικού βιορυθμού είναι 23 ημέρες.


ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ

Ο συναισθηματικός βιορυθμός αφορά το βιορυθμό των γυναικών. Τα χαρακτηριστικά του συναισθηματικού βιορυθμού είναι ότι ελέγχει τα θετικά και αρνητικά στοιχεία της ψυχολογίας των γυναικών, την σεξουαλικότητα καθώς και την διάθεση της για δημιουργία . Η διάρκεια του συναισθηματικού βιορυθμού είναι 28 ημέρες.

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ
Ότι έχει να κάνει με την διανοητική κατάσταση του ανθρώπου, τη σκέψη , τη μνήμη καθώς και τη ικανότητα λήψης αποφάσεων ελέγχεται από τον διανοητικό βιορυθμό, η διάρκεια του οποίου είναι 33 ημέρες.

Ας δούμε τώρα πως επηρεάζεται η ζωή μας ανάλογα με τους βιορυθμούς.
Ο κάθε βιορυθμός σχηματίζει μια καμπύλη. Όταν η καμπύλη βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα όλα βαίνουν καλώς ενώ στην αντίθετη περίπτωση όταν η καμπύλη βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα για εμάς.

Αναλυτικότερα όσον αφορά το φυσικό βιορυθμό έχουμε τα εξής στάδια:

-  ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
-  ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
-  ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
-  ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
-  ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Οι μέρες κατά τις οποίες η καμπύλη είναι στο μεσαίο και στο τελευταίο σημείο του κύκλου ονομάζονται μεταβατικές. Αυτές οι μέρες δεν είναι καλές και αυτό εξηγείται επειδή τότε ο βιορυθμός φτάνει στο χαμηλότερο και στο υψηλότερο σημείο της καμπύλης και στην συνέχεια μηδενίζετα για να έχουμε την εναλλαγή θετικού-αρνητικού.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να γνωρίζουμε τους βιορυθμούς μας, γιατί γνωρίζοντας που βρίσκεται η καμπύλη μας, κάθε ημέρα θα μπορούμε να προγραμματίζουμε τις κινήσεις μας με τέτοιο τρόπο ώστε να βρισκόμαστε πάντα στο κατάλληλο μέρος τη σωστή στιγμή και όχι στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Επίσης, μπορούμε να ορίζουμε εμείς οι ίδιοι τη ζωή μας λαμβάνοντας τις αποφάσεις και αρπάζοντας τις ευκαιρίες ακριβώς τη στιγμή που πρέπει.

Έχετε αναρωτηθεί πότε είναι η καλύτερη στιγμή να κάνετε την ''ενδοσκόπηση'' σας? Πότε είναι η στιγμή που ευνοεί λάθη ή κακές επιλογές?
Η καλύτερη στιγμή για να μιλήσουμε με τον εαυτό μας είναι ακριβώς τότε που και οι τρεις κύκλοι είναι σε χαμηλά επίπεδα.
Η αντίθετη περίπτωση όταν δηλαδή και οι τρεις κύκλοι βρίσκονται σε θετικά επίπεδα
βρισκόμαστε σε μια κατάσταση κατά την οποία μπορεί να κάνουμε κινήσεις για τις οποίες θα μετανιώσουμε.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε να ζείτε σύμφωνα με τους βιορυθμούς σας εκμεταλλευτείτε αυτή τη γνώση και χαρίστε στον εαυτό σας την ικανοποίηση ότι κανένας άλλος δεν ορίζει τη ζωή σας και ότι τίποτα εκτός από τις δικές σας επιλογές δεν μπορεί να σας βλάψει. Μην τρομάζετε από τις δύσκολες μέρες, μην ξεχνάτε ότι το κακό υπάρχει για να εκτιμάμε το καλό . Αφήστε τις σοβαρές σας υποθέσεις να δρομολογηθούν τις ευμενείς ημέρες και τις υπόλοιπες χαλαρώστε και απολαύστε την προσωπική σας επιτυχία.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Τα είδη των βιορυθμών

Τα είδη των βιορυθμών

ΦΥΣΙΚΟΣ ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ

περισσότερα
Εύρεση Βιορυθμού

Εύρεση Βιορυθμού

Μάθετε πόσες ημέρες βρίσκεστε ε πάνω στο πλανήτη Γη.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις