αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Σα Τσι ( Sha qi)

Σα Τσι ( Sha qi)

Είναι η αρνητική κοσμική ενέργεια που επιδρά αρνητικά στην ροή του Τσι. Είναι το κακό Τσι που εμποδίζει την αρμονική συμβίωση μας με το φυσικό περιβάλλον και διευκολύνει δυσμενείς ενέργειες που προκαλούν καταστροφή απώλεια και σταδιακά όλεθρο.

Στον μακρόκοσμο, οι ρύποι και τα σκουπίδια είναι φανερά παραδείγματα της Σα Τσι. Επίσης, μορφές κακή ενέργειας Σα Τσι, αποτελούν οι κομήτες, οι μετεωρίτες, τα άγρια και δύσβατα βουνά, οι χείμαρροι, οι γκρεμοί, τα ηφαίστεια & οι έρημοι.

Υπάρχουν όμως και άλλες μορφές κακής ενέργειας Σα Τσι που μπορεί να επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή μας, έχουν δηλαδή να κάνουν με το μικρόκοσμο μας. Η αιχμηρή γωνία ενός τραπεζιού, οι άκρες ενός ραφιού, ακόμη και οι γωνίες ενός φωτιστικού ή ένα γλυπτό, όλες να προκαλέσουν μια διακοπή στην ομαλή ροή Τσι, άρα κακή ενέργεια Σα Τσι που μπορεί να είναι λιγότερο ή περισσότερο ισχυρή ανάλογα με το μέγεθος και το ύψος της γωνίας ή των αιχμών.

Γρήγορη λύση για την κακή ενέργεια Σα Τσι είναι η τοποθέτηση ενός μεγάλου φυτού μπροστά από τις γωνίες ή αιχμές, ή η κάλυψη τους με τη τοποθέτηση ενός κομματιού υφάσματος πάνω από αυτές.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Τα Φενγκ Σούι & η ζωή που θέλουμε να ζούμε

Τα Φενγκ Σούι & η ζωή που θέλουμε να ζούμε

Το Φενγκ Σούι είναι η πλήρης εναρμόνιση και βαθιά επαφή του ανθρώπου με τη φυσική τάξη και θέση των αντικειμένων, έτσι ώστε η ενέργεια που τον περιβάλλει να λειτουργεί θετικά γι αυτόν και όχι ενάντια σε αυτόν.

περισσότερα
Φενγκ Σούι - Εξωτερικοί χώροι

Φενγκ Σούι - Εξωτερικοί χώροι

Οι αρχιτεκτονικές μελέτες που γίνονται με βάση τις αρχές του Φενγκ Σούι εξετάζουν τη ροή θετικής ενέργειας μέσα από ένα κτήριο, που μεταφέρεται στα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κτιρίου.

περισσότερα
Σενγκ Τσι (sheng qi)

Σενγκ Τσι (sheng qi)

Τα λαμπερά αστέρια, ο ακτινοβόλος, τα ήρεμα ποτάμια, τα ψηλά, τα ωραία και γεμάτα πλούσια βλάστηση βουνά, η γεμάτη άνθη φύση, αποτελούν μορφές ενός καλού τσι μίας καλής ενέργειας σενγκ τσι.

περισσότερα
Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι - Εσωτερικοί χώροι

Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι - Εσωτερικοί χώροι

Προσπαθήστε να αποφύγετε τη διαρρύθμιση των επίπλων σε σχήμα Γ, γιατί δεν επιτρέπει την κυκλοφορία του Τσι.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις