αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Τσι (qi)

Τσι (qi)

Η Κινέζικη λέξη Τσι περιγράφει "τη φυσική ενέργεια του σύμπαντος" , που αν και ονομάζεται φυσική, στην πραγματικότητα είναι πνευματική ή υπερφυσική. Αποτελεί δηλαδή μέρος ενός μεταφυσικού, συστήματος αξιών και σε καμία περίπτωση εμπειρικού. Το Τσι θεωρείται ότι περιβάλλει όλα τα πράγματα, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου σώματος. Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο του Τσι αποτελεί η έννοια της ¨Αρμονίας¨. Οποιαδήποτε διατάραξη συμβεί στο σύμπαν ή στο ανθρώπινο σώμα είναι αποτέλεσμα της δυσαρμονίας, κάποιων αντικειμένων που βρίσκονται εκτός ισορροπίας. Για να επανέλθει η αρμονία θα πρέπει τα αντικείμενα ή πράγματα να επανέλθουν σε ισορροπία, με τη χρήση ορισμένων τεχνικών και μεθόδων.

Προσέξτε παρακάτω η θέση ποιών αντικειμένων ή χώρων παίζει σπουδαίο ρόλο στη διατήρηση ενός καλού Τσι και περαιτέρω στην αρμονική μας συνύπαρξη με το περιβάλλον :

1. Αντικείμενα παραγωγής φωτός ή αντανάκλασης :
Καθρέπτες, κρύσταλλα, φώτα

2. Ήχοι : Ο ήχος κρυστάλλων που δονούνται από τον αέρα & της μουσικής

3. Δύναμη ζωής : Ψάρια, κατοικίδια ζώα, φυτά, δέντρα μπονσάι, κτιριακές
εγκαταστάσεις, διαμόρφωση εξωτερικών χώρων/τοπίου.

4. Βαριά και μεγάλα αντικείμενα : Αγάλματα & βράχοι.

5. Χρώμα : Πέντε στοιχεία, ενεργειακό κέντρο και ηλεκτρομαγνητικό φάσμα

6. Αντικείμενα σε κίνηση : Ανεμόμυλοι, σημαίες, σβούρες, τροχόσπιτα.

7. Δύναμη του νερού (Υδραυλική δύναμη) : Τεχνητές δημιουργίες με χρήση νερού
( καταρράκτες, πισίνες, σιντριβάνια).

8. Ενέργεια ή αντικείμενα που παράγουν ¨φωτιά¨ : Ηλεκτρικές συσκευές,
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κροτίδες, πυροτεχνήματα.

9. Άλλα αντικείμενα : Φλάουτα, κολιέ από χάντρες, εικόνες, τοιχογραφίες, έργα ζωγραφικής, αφηρημένη τέχνη, υφάσματα & αρώματα.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Φενγκ Σούι - Εξωτερικοί χώροι

Φενγκ Σούι - Εξωτερικοί χώροι

Οι αρχιτεκτονικές μελέτες που γίνονται με βάση τις αρχές του Φενγκ Σούι εξετάζουν τη ροή θετικής ενέργειας μέσα από ένα κτήριο, που μεταφέρεται στα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κτιρίου.

περισσότερα
Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι Βασικές Αρχές Φενγκ Σούιε - Αρχιτεκτονικό Σχέδιο κτηρίου

Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι Βασικές Αρχές Φενγκ Σούιε - Αρχιτεκτονικό Σχέδιο κτηρίου

Επειδή το αρχιτεκτονικό σχέδιο ενός σπιτιού ρυθμίζει τη ροή της ενέργειας σε ένα σπίτι, οι επαγγελματίες του Φενγκ Σούι τα εξετάζουν ενδελεχώς προωθώντας τη ροή θετικής ενέργειας και αποτρέποντας τη διαρροή και διακοπή της.

περισσότερα
Σα Τσι ( Sha qi)

Σα Τσι ( Sha qi)

Είναι η αρνητική κοσμική ενέργεια που επιδρά αρνητικά στην ροή του Τσι. Είναι το κακό Τσι που εμποδίζει την αρμονική συμβίωση μας με το φυσικό περιβάλλον και διευκολύνει δυσμενείς ενέργειες που προκαλούν καταστροφή απώλεια και σταδιακά όλεθρο.

περισσότερα
Τα Φενγκ Σούι & η ζωή που θέλουμε να ζούμε

Τα Φενγκ Σούι & η ζωή που θέλουμε να ζούμε

Το Φενγκ Σούι είναι η πλήρης εναρμόνιση και βαθιά επαφή του ανθρώπου με τη φυσική τάξη και θέση των αντικειμένων, έτσι ώστε η ενέργεια που τον περιβάλλει να λειτουργεί θετικά γι αυτόν και όχι ενάντια σε αυτόν.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις