αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι - Εσωτερικοί χώροι

Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι - Εσωτερικοί χώροι

Σαλόνι - Τραπεζαρία
Προσπαθήστε να αποφύγετε τη διαρρύθμιση των επίπλων σε σχήμα Γ, γιατί δεν επιτρέπει την κυκλοφορία του Τσι. Ιδανική διαρρύθμιση είναι η τοποθέτηση των επίπλων του σαλονιού σε μια κυκλική, τετραγωνική ή οκτάγωνη θέση, στη μέση του δαπέδου κάτι που θα διευκολύνει τη ροή Τσι. Ανοιχτό χρώμα στους τοίχους με σκούρα έπιπλα είναι καλύτερο. Η καρέκλα ή η πολυθρόνα του οικοδεσπότη πρέπει να είναι αντικριστά με μια μεγάλη πόρτα ή ένα παράθυρο. Οι πλάτες των καναπέδων δεν πρέπει να βλέπουν στην πόρτα.

Εάν είναι δυνατόν, οι καρέκλες της τραπεζαρίας πρέπει να έχουν πίσω τους ένα τοίχο και όχι μία πόρτα. Τα στρογγυλά τραπέζια είναι προτιμότερα από τα τετράγωνα γιατί συμβολίζουν τις θεϊκές ευλογίες. Το τραπέζι δεν πρέπει να τοποθετηθεί κάτω από μία κατακόρυφη δέσμη φωτός. Αντίθετα πρέπει να τοποθετηθεί κάτω από ένα ισορροπημένο φωτισμό στο κέντρο του δωματίου όπου επιτρέπεται η καλή κυκλοφορία του αέρα.

Τοποθετήστε ως ακολούθως ανάλογα με τις πλευρές του δωματίου :

Βορειοανατολικά : Μία Βιβλιοθήκη.
Ανατολικά : Ένα έπιπλο ή ράφια όπου θα βάλετε οικογενειακές φωτογραφίες και κοντά ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο φυτό, κάτι που συμβολίζει την καλή ανάπτυξη των μελών της οικογένειας.
Νοτιοανατολικά : (περιοχή του Πλούτου & της υλικής ευημερίας) : Τοποθετήστε αντικείμενα αξίας όπως ασημικά & κρύσταλλα.
Δυτικά : (περιοχή της τύχης και της ανάπτυξης των παιδιών) Σε κάποιο έπιπλο τοποθετήστε φωτογραφίες, πτυχία ή βραβεία των παιδιών

Κρεβατοκάμαρα
Αποφύγετε να έχετε πολυέλαιο ακριβώς πάνω από το κρεβάτι γιατί θα αποτελέσει σημείο πίεσης και άγχους, αποφύγετε ένα κρεβάτι με μεταλλικά πλαίσια γιατί θα δημιουργήσει ¨μυστικά βέλη¨ που είναι φορείς κακής ενέργειας, αποφύγετε ένα καθρέφτη που αντανακλά άμεσα στο κρεβάτι γιατί θα νοιώθετε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. Καλό θα ήταν αν υπάρχει καθρέφτης να απομακρυνθεί από το χώρο. Πάνω απ το κρεβάτι, τοποθετήστε ένα πίνακα που απεικονίζει ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Δεν πρέπει να κοιμηθείτε με το κεφάλι να κοιτάζει προς την πόρτα της κρεβατοκάμαρας επειδή αυτό δημιουργεί ένα συναίσθημα ανησυχίας σχετικά με το ποιος πρόκειται να μπει στο δωμάτιο. Το κρεβάτι δεν πρέπει να βρίσκεται αντικριστά με ένα παράθυρο που δέχεται έντονο φως και θερμότητα. Το γραφείο μελέτης πρέπει να είναι ορθογώνιο και πρέπει να τοποθετηθεί κόντρα στο τοίχο, με το παράθυρο καλύτερα να είναι στα αριστερά για να εξασφαλίζει τη θέα και επαρκή κυκλοφορία αέρα στο δωμάτιο
.
Τοποθετήστε ως ακολούθως ανάλογα με τις πλευρές της κρεβατοκάμαρας :

Νοτιοδυτικά :
(περιοχή του έρωτα και των σχέσεων) Κόκκινα τριαντάφυλλα & 2 κηροπήγια η δύο γλαστράκια διαφορετικού μεγέθους (υποδηλώνεται η ύπαρξη αρσενικού θηλυκού).
Νοτιοανατολικά : (περιοχή του πλούτου και της ευημερίας) Κοσμήματα επάνω σε κάποιο έπιπλο.

Τουαλέτα
Κρατήστε την πόρτα που οδηγεί στην τουαλέτα πάντα κλειστή. Το καπάκι της λεκάνης θα πρέπει να είναι πάντα κλειστό. Αποφύγετε κάθε είδους διαρροές (βρύσες ή
καζανάκι). Ιδανικό θα ήταν αν η λεκάνη βρισκόταν σε χώρο ξεχωριστό από το υπόλοιπο μπάνιο.

Κουζίνα
Το πράσινο χρώμα στην κουζίνα, υποστηρίζει τα στοιχεία της φωτιάς και του νερού Όταν η κουζίνα είναι μέρος της τραπεζαρίας, θα πρέπει να υπάρχει ένα χώρισμα μεταξύ των δύο. Τα ράφια δεν θα πρέπει να έχουν γωνίες ή τομές που μας ¨σημαδεύουν¨ όταν τις προεκτείνουμε. Τα ράφια θα πρέπει να είναι πάντα κλειστά. Ο νεροχύτης δεν θα πρέπει να είναι δίπλα στην ηλεκτρική κουζίνα ούτε απέναντι σε αυτή, γιατί προκαλείται σύγκρουση των στοιχείων της φωτιάς και του νερού.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι - Εσωτερικοί χώροι

Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι - Εσωτερικοί χώροι

Προσπαθήστε να αποφύγετε τη διαρρύθμιση των επίπλων σε σχήμα Γ, γιατί δεν επιτρέπει την κυκλοφορία του Τσι.

περισσότερα
Τα Φενγκ Σούι & η ζωή που θέλουμε να ζούμε

Τα Φενγκ Σούι & η ζωή που θέλουμε να ζούμε

Το Φενγκ Σούι είναι η πλήρης εναρμόνιση και βαθιά επαφή του ανθρώπου με τη φυσική τάξη και θέση των αντικειμένων, έτσι ώστε η ενέργεια που τον περιβάλλει να λειτουργεί θετικά γι αυτόν και όχι ενάντια σε αυτόν.

περισσότερα
Τσι (qi)

Τσι (qi)

Η Κινέζικη λέξη Τσι περιγράφει "τη φυσική ενέργεια του σύμπαντος" , που αν και ονομάζεται φυσική, στην πραγματικότητα είναι πνευματική ή υπερφυσική. Αποτελεί δηλαδή μέρος ενός μεταφυσικού, συστήματος αξιών και σε καμία περίπτωση εμπειρικού.

περισσότερα
Μυστικά Βέλη

Μυστικά Βέλη

Προκαλούνται όταν το Τσι, καθώς κυκλοφορεί κατά μήκος ενός ομαλού τοίχου ή μιας λείας επιφάνειας, συγκρούεται βίαια με ένα αιχμηρό αντικείμενο ή μια γωνία. Η διαταραγμένη ενέργεια που δημιουργείται στη γωνία μπορεί να οδηγήσει σε πίεση, ανησυχία, άγχος, δύσκολο ύπνο, υπερκόπωση και συγκρούσεις.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις