αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι - Εσωτερικοί χώροι

Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι - Εσωτερικοί χώροι

Σαλόνι - Τραπεζαρία
Προσπαθήστε να αποφύγετε τη διαρρύθμιση των επίπλων σε σχήμα Γ, γιατί δεν επιτρέπει την κυκλοφορία του Τσι. Ιδανική διαρρύθμιση είναι η τοποθέτηση των επίπλων του σαλονιού σε μια κυκλική, τετραγωνική ή οκτάγωνη θέση, στη μέση του δαπέδου κάτι που θα διευκολύνει τη ροή Τσι. Ανοιχτό χρώμα στους τοίχους με σκούρα έπιπλα είναι καλύτερο. Η καρέκλα ή η πολυθρόνα του οικοδεσπότη πρέπει να είναι αντικριστά με μια μεγάλη πόρτα ή ένα παράθυρο. Οι πλάτες των καναπέδων δεν πρέπει να βλέπουν στην πόρτα.

Εάν είναι δυνατόν, οι καρέκλες της τραπεζαρίας πρέπει να έχουν πίσω τους ένα τοίχο και όχι μία πόρτα. Τα στρογγυλά τραπέζια είναι προτιμότερα από τα τετράγωνα γιατί συμβολίζουν τις θεϊκές ευλογίες. Το τραπέζι δεν πρέπει να τοποθετηθεί κάτω από μία κατακόρυφη δέσμη φωτός. Αντίθετα πρέπει να τοποθετηθεί κάτω από ένα ισορροπημένο φωτισμό στο κέντρο του δωματίου όπου επιτρέπεται η καλή κυκλοφορία του αέρα.

Τοποθετήστε ως ακολούθως ανάλογα με τις πλευρές του δωματίου :

Βορειοανατολικά : Μία Βιβλιοθήκη.
Ανατολικά : Ένα έπιπλο ή ράφια όπου θα βάλετε οικογενειακές φωτογραφίες και κοντά ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο φυτό, κάτι που συμβολίζει την καλή ανάπτυξη των μελών της οικογένειας.
Νοτιοανατολικά : (περιοχή του Πλούτου & της υλικής ευημερίας) : Τοποθετήστε αντικείμενα αξίας όπως ασημικά & κρύσταλλα.
Δυτικά : (περιοχή της τύχης και της ανάπτυξης των παιδιών) Σε κάποιο έπιπλο τοποθετήστε φωτογραφίες, πτυχία ή βραβεία των παιδιών

Κρεβατοκάμαρα
Αποφύγετε να έχετε πολυέλαιο ακριβώς πάνω από το κρεβάτι γιατί θα αποτελέσει σημείο πίεσης και άγχους, αποφύγετε ένα κρεβάτι με μεταλλικά πλαίσια γιατί θα δημιουργήσει ¨μυστικά βέλη¨ που είναι φορείς κακής ενέργειας, αποφύγετε ένα καθρέφτη που αντανακλά άμεσα στο κρεβάτι γιατί θα νοιώθετε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. Καλό θα ήταν αν υπάρχει καθρέφτης να απομακρυνθεί από το χώρο. Πάνω απ το κρεβάτι, τοποθετήστε ένα πίνακα που απεικονίζει ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Δεν πρέπει να κοιμηθείτε με το κεφάλι να κοιτάζει προς την πόρτα της κρεβατοκάμαρας επειδή αυτό δημιουργεί ένα συναίσθημα ανησυχίας σχετικά με το ποιος πρόκειται να μπει στο δωμάτιο. Το κρεβάτι δεν πρέπει να βρίσκεται αντικριστά με ένα παράθυρο που δέχεται έντονο φως και θερμότητα. Το γραφείο μελέτης πρέπει να είναι ορθογώνιο και πρέπει να τοποθετηθεί κόντρα στο τοίχο, με το παράθυρο καλύτερα να είναι στα αριστερά για να εξασφαλίζει τη θέα και επαρκή κυκλοφορία αέρα στο δωμάτιο
.
Τοποθετήστε ως ακολούθως ανάλογα με τις πλευρές της κρεβατοκάμαρας :

Νοτιοδυτικά :
(περιοχή του έρωτα και των σχέσεων) Κόκκινα τριαντάφυλλα & 2 κηροπήγια η δύο γλαστράκια διαφορετικού μεγέθους (υποδηλώνεται η ύπαρξη αρσενικού θηλυκού).
Νοτιοανατολικά : (περιοχή του πλούτου και της ευημερίας) Κοσμήματα επάνω σε κάποιο έπιπλο.

Τουαλέτα
Κρατήστε την πόρτα που οδηγεί στην τουαλέτα πάντα κλειστή. Το καπάκι της λεκάνης θα πρέπει να είναι πάντα κλειστό. Αποφύγετε κάθε είδους διαρροές (βρύσες ή
καζανάκι). Ιδανικό θα ήταν αν η λεκάνη βρισκόταν σε χώρο ξεχωριστό από το υπόλοιπο μπάνιο.

Κουζίνα
Το πράσινο χρώμα στην κουζίνα, υποστηρίζει τα στοιχεία της φωτιάς και του νερού Όταν η κουζίνα είναι μέρος της τραπεζαρίας, θα πρέπει να υπάρχει ένα χώρισμα μεταξύ των δύο. Τα ράφια δεν θα πρέπει να έχουν γωνίες ή τομές που μας ¨σημαδεύουν¨ όταν τις προεκτείνουμε. Τα ράφια θα πρέπει να είναι πάντα κλειστά. Ο νεροχύτης δεν θα πρέπει να είναι δίπλα στην ηλεκτρική κουζίνα ούτε απέναντι σε αυτή, γιατί προκαλείται σύγκρουση των στοιχείων της φωτιάς και του νερού.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Σενγκ Τσι (sheng qi)

Σενγκ Τσι (sheng qi)

Τα λαμπερά αστέρια, ο ακτινοβόλος, τα ήρεμα ποτάμια, τα ψηλά, τα ωραία και γεμάτα πλούσια βλάστηση βουνά, η γεμάτη άνθη φύση, αποτελούν μορφές ενός καλού τσι μίας καλής ενέργειας σενγκ τσι.

περισσότερα
Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι Βασικές Αρχές Φενγκ Σούιε - Αρχιτεκτονικό Σχέδιο κτηρίου

Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι Βασικές Αρχές Φενγκ Σούιε - Αρχιτεκτονικό Σχέδιο κτηρίου

Επειδή το αρχιτεκτονικό σχέδιο ενός σπιτιού ρυθμίζει τη ροή της ενέργειας σε ένα σπίτι, οι επαγγελματίες του Φενγκ Σούι τα εξετάζουν ενδελεχώς προωθώντας τη ροή θετικής ενέργειας και αποτρέποντας τη διαρροή και διακοπή της.

περισσότερα
Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι - Εσωτερικοί χώροι

Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι - Εσωτερικοί χώροι

Προσπαθήστε να αποφύγετε τη διαρρύθμιση των επίπλων σε σχήμα Γ, γιατί δεν επιτρέπει την κυκλοφορία του Τσι.

περισσότερα
Σα Τσι ( Sha qi)

Σα Τσι ( Sha qi)

Είναι η αρνητική κοσμική ενέργεια που επιδρά αρνητικά στην ροή του Τσι. Είναι το κακό Τσι που εμποδίζει την αρμονική συμβίωση μας με το φυσικό περιβάλλον και διευκολύνει δυσμενείς ενέργειες που προκαλούν καταστροφή απώλεια και σταδιακά όλεθρο.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις