αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Αστρολογία των ζώων

Αστρολογία των ζώων

Όσο παράξενο και αν φαίνεται η αστρολογία επηρεάζει τις ζωές των κατοικίδιων ζώων μας !

Πράγματι, σε αρμονία με το ζωδιακό κύκλο πουεφαρμόζεται στον άνθρωπο, υπάρχουν 12 ζώδια και για τα ζώα, με βάση τα οποίαερμηνεύονται τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς τους και εξηγείται γιατί όλες οι γάτες και όλοι οι σκύλοι δεν συμπεριφέρονται το ίδιο. Έτσι, είτε έχετε σκύλο, γάτα, παπαγάλο ή χαμστεράκι, αρκεί να γνωρίζετε την ημερομηνία γέννησης του και μπορείτε να μάθετε τι κρύβεται πίσω από τις διαφορετικές πτυχές της συμπεριφοράς του. Γιατί όμως να γνωρίζετε το ζώδιο του κατοικίδιου σας ; Εκτός από διασκεδαστικό, είναι και χρήσιμο, γιατί γνωρίζοντας τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητας του και πως θα εξελιχθεί με τον καιρό η συμπεριφορά του, θα κερδίσετε πολύτιμο χρόνο στην ανατροφή του και θα ξέρετε τι θα πρέπει να αναμένετε από αυτό και πως πρέπει να του συμπεριφερθείτε ώστε η κοινή συμβίωση σας να είναι ευχάριστη και για τους δύο. Για παράδειγμα, γάτες της ίδιας ράτσας μπορεί να είναι τεμπέλες, φιλικές, επιθετικές ή ντροπαλές. Αυτά τα διαφορετικά γνωρίσματα μπορούν να εξηγηθούν με τη μελέτη των αστρολογικών επιρροών που καθορίζουν το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά των ζώων. Ας δούμε παρακάτω τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κατοικίδιων μας με βάση το ζώδιο στο οποίο ανήκουν :

Κριός (από 21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου)

Είναι από τη φύση τους τολμηρά επιθετικά και υπερ-ενεργητικά και χρειάζονται πολύ άσκηση. Αυτό ισχύει και για τις γάτες που είναι ιδιαίτερα αθλητικές. Η κατοχή τέτοιου ζώου από τη νεαρή ηλικία θα μετριάσει μερικές από τις κακές του συνήθειες πχ. δυνατό γαύγισμα ή νιαούρισμα, εισβολή στα σκουπίδια. Μην τα τιμωρήτε, εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος, γιατί έχουν τη τάση να γίνονται εκδικητικά.

Ταύρος (από 21 Απριλίου έως 20 Μαΐου)

Είναι στοργικά, αγαπούν τα χάδια, έχουν ήρεμη φύση εκτός αν ωθηθούν στα άκρα. Επειδή είναι πλάσματα της συνήθειας, πρέπει να ταΐζονται την ίδια ώρα κάθε μέρα ή εάν πρόκειται για σκύλο πρέπει να ακολουθείται η ίδια διαδρομή για την άσκηση του η οποία πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση γιατί έχουν τη τάση να γίνονται λίγο οκνηροί.

Δίδυμοι (από 21 Μαΐου έως 21 Ιουνίου)

Είναι έξυπνα, κοινωνικά και μαθαίνουν εύκολα. Έχουν ακόρεστη περιέργεια και παρατηρητικότητα. Επικοινωνούν μέσω της γλώσσας του σώματος και με τα μάτια, αλλά και με κάθε είδους γαυγίσματος, νιαουρίσματος, συριγμών και ούτω καθ' εξής. Επειδή βαριούνται εύκολα, χρειάζεται να αλλάζεται κατά διαστήματα η καθημερινή ρουτίνα του φαγητού και της άσκησης τους.

Καρκίνος (από 22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου)

Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, αγαπούν τα παιδιά και τις ανέσεις του σπιτιού. Οι γάτες φοβούνται να βγουν από το σπίτι. Τα σκυλιά είναι προστατευτικά, αγαπούν την ειρήνη και την ηρεμία. Μισούν περιβάλλοντα όπου επικρατεί φασαρία και στα οποία δεν νοιώθουν ασφαλείς. Αν αλλάξετε το είδος τροφής που τους δίνετε προσέξτε, γιατί μπορεί να κάνει κακό στο ευαίσθητο στομάχι του κατοικίδιου ζώου σας.

Λέων (από 23 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου)

Είναι πιστά, εύθυμα, κοινωνικά, ενεργητικά και στοργικά. Έχουν ανάγκη της προσοχής μας και αν τους το επιτρέψουμε δεν θα μας αφήσουν να ηρεμήσουμε καθόλου. Μαθαίνουν εύκολα καινούργια τρικ και είναι πάντα έτοιμα να μας διασκεδάσουν εκδηλώνοντας την εξωστρεφή και κοινωνική πλευρά της προσωπικότητας τους.

Παρθένος (24 Αυγούστου με 22 Σεπτεμ.)

Είναι ευσυνείδητα, αξιαγάπητα και μαθαίνουν εύκολα. Όμως όσον αφορά τη τροφή τους είναι λίγο ιδιότροπα και απαιτούν με θόρυβο, γρατσουνιές ακόμη και δαγκώματα, τη καλύτερη ποιότητα τροφής. Αυτό γιατί πολλές φορές υποφέρουν εξαιτίας προβλημάτων χώνεψης. Αξίζει να τους παρέχεται η καλύτερη τροφή γιατί σε αντάλλαγμα δείχνουν έμπρακτα την λατρεία, την ευγνωμοσύνη και την υπακοή τους. Επίσης πρέπει να ασκούνται τακτικά γιατί έχουν τάση παχυσαρκίας.

Ζυγός (από 23 Σεπτεμ. έως 22 Οκτωβ.)

Είναι ιδιαίτερα κοινωνικό ζώο, είναι ιδανικό για κάθε σπίτι, αγαπάει το καλλωπισμό και τα πάει καλά με άλλα κατοικίδια. Αγαπάει τους ανθρώπους όμως δεν μπορεί να υπολογιστεί ως φύλακας. Εξαιτίας της ανάγκης του να έχει άλλους δίπλα του, δεν πρέπει να αφήνεται μόνο του για μεγάλα χρονικά διαστήματα (όχι πάνω από 2 ώρες). Σε τέτοια περίπτωση, καλό είναι να υπάρχουν και άλλα κατοικίδια για να του κρατάνε συντροφιά. Αν το αφεθεί μόνο του μπορεί να πάθει κατάθλιψη, να αναπτύξει διατροφικές διαταραχές ή άλλα προβλήματα υγείας

Σκορπιός (από 23 Οκτωβ. έως 22 Νοεμβ.)

Είναι πιστά, συμπονετικά και προστατευτικά. Ενώ είναι γενικά ήρεμα ζώα, μπροστά σε απειλή θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τον άνθρωπο. Έχουν ιδιαίτερα καλή όραση, ευαίσθητη όσφρηση και έχουν ανεπτυγμένη την έκτη αίσθηση, σε τέτοιο βαθμό ώστε μπορούν να επικοινωνούν με τον άνθρωπο τηλεπαθητικά ή μέσω ονείρων. Επίσης προτιμούν τις σταθερές ρουτίνες στην άσκηση ή στη τροφή.

Τοξότης (από 23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμ.)

Είναι πάντα ενεργητικά και διασκεδαστικά. Έχουν έντονη την ανάγκη της άσκησης στο ύπαιθρο. Είναι εξερευνητές και κυνηγοί από τη φύση τους. Οι γάτες δεν θα αφήσουν ποντικό ζωντανό. Σε ταξίδια είναι οι ιδανικοί και πρόθυμοι σύντροφοι.

Αιγόκερως (από 22 Δεκεμβρίου έως 20 Ιαν)

Είναι πανέξυπνα, προσαρμόζονται πολύ εύκολα, θέλουν την αγάπη και τον έπαινο, αλλά δεν τα επιζητούν επειδή τα συγκρατεί μια έμφυτη συστολή και δειλία. Είναι κατάλληλοι σύντροφοι για μοναχικά άτομα. Μπορεί κατά καιρούς να αποφεύγουν την άσκηση γι αυτό ίσως χρειάζεται να τα βοηθήσουμε με μία κατάλληλη δίαιτα.

Υδροχόος (από 21 Ιανουαρίου με 19 Φεβρ)

Είναι στοργικά, κοινωνικά, ευγενικά και διασκεδαστικά. Η καθημερινή άσκηση πρέπει να συνοδεύεται από χαμηλή σε λιπαρά διατροφή γιατί έχουν τάσεις παχυσαρκίας και κινδυνεύουν να αναπτύξουν αρθρίτιδα ή καρδιακές παθήσεις, σε μεγάλη ηλικία.
Δεν είναι προβλέψιμα και μπορεί να εκδηλώσουν επαναστατική συμπεριφορά και να δείξουν τρελαμένα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί σύντροφοι. Ιδιαίτερα προβληματική συμπεριφορά μπορεί να εκδηλώσουν μόνο σε περίπτωση που παραμεληθούν ή τα κακομεταχειριστούν

Ιχθείς
(από 20 Φεβρ με 20 Μαρτίου)

Είναι ευπροσάρμοστα, ανεξάρτητα και ευαίσθητα . Έχουν ανεπτυγμένες διαισθητικές ικανότητες (έκτη αίσθηση) και έχουν πολύ καλή όραση και ευαίσθητη όσφρηση. Τους αρέσει να ζουν σε ένα ήρεμο και ειρηνικό περιβάλλον και δεν θέλουν να τα ενοχλούν όταν κοιμόνται γιατί θα είναι ανήσυχα και οξύθυμα για το υπόλοιπο της ημέρας.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Αστρολογία των ζώων

Αστρολογία των ζώων

Όσο παράξενο και αν φαίνεται η αστρολογία επηρεάζει τις ζωές των κατοικίδιων ζώων μας! Πράγματι, σε αρμονία με το ζωδιακό κύκλο πουεφαρμόζεται στον άνθρωπο, υπάρχουν 12 ζώδια και για τα ζώα, με βάση τα οποίαερμηνεύονται τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς τους και εξηγείται γιατί όλες οι γάτες και όλοι οι σκύλοι δεν συμπεριφέρονται το ίδιο.

περισσότερα
Ζώδια & Στοιχεία της φύσης

Ζώδια & Στοιχεία της φύσης

περισσότερα
Οίκοι ή Σπίτια στην Αστρολογία

Οίκοι ή Σπίτια στην Αστρολογία

Οίκοι ή Σπίτια στην Αστρολογία. Στην Αστρολογία, οι οίκοι ή σπίτια εκφράζουν την εκδήλωση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των δώδεκα ζωδίων στη καθημερινή μας ζωή.

περισσότερα
Χρωματική Προσωπικότητα Ζωδίων

Χρωματική Προσωπικότητα Ζωδίων

Τα χρώματα έχουν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή δύναμη. Μέσα από αυτά αναδεικνύονται ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ανθρώπου και των συναισθημάτων του. Αν σε αυτό, προσθέσουμε το γεγονός ότι σε κάθε ζώδιο αποδίδονται ένα ή παραπάνω χρώματα που εκφράζουν τον τρόπο με τον οποίο αισθάνεται κινείται και σκέφτεται ένα άτομο, τότε μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως την έννοια της χρωματικής προσωπικότητας των ζωδίων.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις