αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Σχέσεις Ταύρος

Σχέσεις Ταύρος

Ταύρος (19 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Με μία ματιά

Απόλυτη συμβατότητα με: Παρθένος, Αιγόκερως
Καλή σχέση με : Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Ιχθείς
50% ναι, 50% όχι με: Ζυγός, Τοξότης
Aμφιβολίες για επιτυχία με: Υδροχόος, Λέων, Σκορπιός

Η ερωτική ζωή του Ταύρου

Ο Ταύρος είναι ένα προσγειωμένο και αφοσιωμένο ζώδιο που επιθυμεί μια αρμονική και όμορφη σχέση. Οι Ταύροι αγαπούν την πολυτέλεια και θα λατρέψουν κυριολεκτικά αυτόν που θα τους δώσει πλούτη και πολυτελή ζωή. Όμως οι Ταύροι είναι εξίσου συναισθηματικοί και ρομαντικοί χαρακτήρες. Ανταποκρίνονται θετικά σε ένα χαμόγελο ή ένα τρυφερό άγγιγμα και αν όλα αυτά περιλαμβάνουν τριαντάφυλλα και σαμπάνια, τότε είναι βέβαιο ότι ο Ταύρος θα γίνει δικός σας.

Προτιμούν το αργό και σταθερό φλερτ. Μπορεί να φαίνονται ήρεμοι και ήσυχοι όμως στην πραγματικότητα μέσα τους σιγοκαίει μια φλόγα πάθους. Έχουν ανάγκη να νοιώθουν ασφαλείς και παραχαϊδεμένοι σε μία σχέση.

Απαιτούν από τον σύντροφο τους να τους υποστηρίξει σε δύσκολες καταστάσεις. Αφοσιώνονται με πάθος στον σύντροφο τους και μάλιστα κινδυνεύουν να γίνουν κτητικοί. Στον κόσμο τους δεν χωρούν σχέσεις της μίας ημέρας. Παραμένουν πιστοί μέχρι θανάτου, όταν βρουν το σωστό σύντροφο !

Ερωτική συμβατότητα με τα άλλα ζώδια

Ταύρος με Κριό : Οι πολλές διαφορές κάνουν δύσκολη τη διατήρηση της σχέσης. Ότι αγαπούν ο ένας στον άλλο είναι δυστυχώς ακριβώς αυτό που μισούν ο ένας στον άλλον. Η σχέση μπορεί να υπάρξει και να έχει διάρκεια μόνο αν υπάρξει αμοιβαία υποχωρητικότητα και συμβιβασμός

Ταύρος με Ταύρο: Εξαιτίας της τάσης ζήλιας και πείσματος που τους διακρίνει, μια τέτοια ένωση μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα εκτός εάν ο ένας είναι πιο υποχωρητικός. Η σχέση μπορεί να είναι πολύ σταθερή, τόσο σταθερή που να ξεθυμάνει γρήγορα. Παρόλα αυτά έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από αποτυχία, επειδή ο Ταύρος έχει μεγάλη ανάγκη σταθερότητας στη ζωή του και μπορεί να κάνει και χωρίς την περιπέτεια ή την αλλαγή.

Ταύρος με Δίδυμο : Οι Δίδυμοι θα δυσκολευτούν με τους Ταύρους εξαιτίας την ανυπομονησίας τους. Ενώ οι Ταύροι ενδιαφέρονται για τα υλικά πράγματα, οι Δίδυμοι έχουν περισσότερο πνευματικές αναζητήσεις. Η έντονη σεξουαλική διάθεση των Ταύρων μπορεί να εξουθενώσει τους Διδύμους.

Ταύρος με Καρκίνο : Συνήθως αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός. Οι Καρκίνοι αγαπούν την οικογενειακή ζωή και την τρυφερότητα. Αυτό ακριβώς που ψάχνει ο Ταύρος. Συνήθως πετυχαίνει και ο γάμος, ενώ αστρολογικά θα έχει διάρκεια.

Ταύρος με Λέων: Αρκετά πετυχημένη ένωση, αρκεί ο Ταύρος να περιορίσει τη ζήλια του και να αφήνει περιθώρια στον φιγουρατζή Λέοντα να κάνει που και που το κομμάτι του. Ο Ταύρος παρέχει στον Λέοντα την προσοχή που του χρειάζεται. Δυνατή φυσική και συναισθηματική έλξη, αν και για να διαρκέσει θα πρέπει να υπερπηδηθούν πολλά εμπόδια.

Ταύρος με Παρθένο: Πολύ καλή ένωση αν και ο Ταύρος μισεί να τον επικρίνουν για αυτό που είναι, κάτι που αποτελεί δεύτερη φύση του Παρθένου. Και τα δύο είναι ζώδια της γης και έχουν πολλά κοινά στοιχεία.

Ταύρος με Ζυγό: Χρειάζεται υποχωρητικότητα και συμβιβασμός για να διαρκέσει μια τέτοια ένωση. Τα δύο αυτά ζώδια μπορούν να ενωθούν ψυχικά και σωματικά και να βρουν την απόλυτη ισορροπία αν ο Ζυγός επιστρατεύσει τη διπλωματικότητα του και ο Ταύρος την υπομονή του.

Ταύρος με Σκορπιό : Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός και έλξη μεταξύ τους. Παρόλα αυτά, το μεγάλο πρόβλημα της ζήλιας και η κτητικότητα και των δύο, κάνει τα πράγματα δύσκολα για μια επιτυχημένη σχέση.

Ταύρος με Τοξότη: Με τον Ταύρο να είναι κτητικός και τον Τοξότη να αγαπάει την ελευθερία του, η ένωση αυτή πιθανόν να αντιμετωπίσει προβλήματα. Οι Τοξότες είναι ειλικρινείς, γενναιόδωροι και μπορεί να συγκρουστούν με τη ζήλια των Ταύρων. Όμως και τα δύο ζώδια αγαπούν την αλήθεια σε μία σχέση και αυτή μπορεί να είναι αρμονική, αρκεί ο καθένας να σέβεται τις ιδιαιτερότητες και την προσωπικότητα του άλλου.

Ταύρος με Αιγόκερο : Μπορεί να είναι ο ιδανικός συνδυασμός γιατί τα δύο ζώδια εναρμονίζονται τέλεια σε συναισθηματικό επίπεδο. Και οι δύο χρειάζονται ενθάρρυνση και ένα καλό λόγο. Δυσκολία στη σχέση μπορεί να προκύψει από την εργασιομανία και των δύο.

Ταύρος με Υδροχόο: Δύσκολη ένωση. Οι συντηρητικές ιδέες του Ταύρου και η απρόβλεπτη συμπεριφορά του Υδροχόου δυστυχώς απειλούν τη βιωσιμότητα μιας σχέσης. Και οι δύο αγαπούν την άνεση αλλά προσπαθούν να την αποκτήσουν με διαφορετικούς τρόπους. Γενικά, οι διαφορετικές τους απόψεις για την ζωή είναι η μεγαλύτερη απειλή για την συνέχιση της σχέση τους.

Ταύρος με Ιχθείς: Συνήθως ευτυχισμένος συνδυασμός. Οι συναισθηματικοί Ιχθείς θα βρουν ανταπόκριση και συμπάθεια από τον Ταύρο. Ο ρομαντισμός, η φαντασία, και ευελιξία των Ιχθύων είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν οι Ταύροι. Καλή ένωση, μπορεί να διαρκέσει.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Σχέσεις Δίδυμοι

Σχέσεις Δίδυμοι

Η ερωτική ζωή των Διδύμων. Για του Διδύμους ο έρωτας είναι το απόλυτο μυστήριο. Είναι ανυπόμονοι είναι σε συνεχή κίνηση. Προβληματίζονται συνεχώς για την ποιότητα της σχέσης τους, αναρωτιούνται αν αξίζει ή όχι, παραμένοντας γενικά ανικανοποίητοι από τις σχέσεις. Όντας άριστοι ομιλητές και επικοινωνιακοί, ξέρουν να γοητεύουν.

περισσότερα
Σχέσεις Ζυγός

Σχέσεις Ζυγός

Η ερωτική ζωή του Ζυγού. Οι Ζυγοί είναι δοτικά ζώδια, είναι κοινωνικοί, τους αρέσει να τους αγαπούν και δεν θα πουν όχι αν ο άλλος κάνει την πρώτη κίνηση. Η ικανότητα τους επικοινωνίας αποτελεί πόλο έλξης για το αντίθετο φύλο.

περισσότερα
Σχέσεις Κριός

Σχέσεις Κριός

Η ερωτική ζωή του Κριού. Η μία λέξη που μπορεί να περιγράψει άριστα ένα Κριό είναι η "θέρμη". Με το στοιχείο της φωτιάς να τους επηρεάζε, οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο εκπέμπουν ενέργεια γεμάτη θέρμη και πάθος.

περισσότερα
Σχέσεις Αιγόκερως

Σχέσεις Αιγόκερως

Η ερωτική ζωή του Αιγόκερου. Οι Αιγόκεροι στον έρωτα προγραμματίζουν λεπτομερώς την κάθε τους κίνηση. Ιδίως οι άντρες, θα πάρουν την πρωτοβουλία & θα εργαστούν σκληρά για να κατακτήσουν τον σύντροφο τους. Δυσκολίες στις σχέσεις τους προκύπτουν από τη συστολή, την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που τους διακρίνει.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις